Plattsättare Stockholm

VI KAN PLATTSÄTTNING

Plattsättning och mycket mer

Att hitta en plattsättare som verkligen kan sitt yrke är otroligt viktigt för att få ett hållbart resultat, vare sig det handlar om renovering av badrum eller tvättstuga, om hallen ska få klinkergolv eller trappuppgången mosaik på väggarna.

Särskilt när det handlar om våtrumsutrymmen får man inte tumma på kvaliteten, då man annars senare kan få besvär med läckor och fuktskador. Att göra jobbet rätt från början gör att du får ett utrymme som håller i åratal och som du slipper bekymmer med. 

Välj en erfaren plattsättare i Stockholm

En bra plattsättare ser inte bara till att jobbet håller utan gör det även riktigt snyggt. Skarvar hamnar på rätt ställen, ytan blir slät och varje platta sitter rakt. Just de bitarna är det som kräver övning och ett gott handlag, vilket en hemmafixare sällan får till ordentligt.

Hur hittar man då rätt plattsättare för att få jobbet gjort? Att ringa runt till diverse småfirmor är tidsödande då många av dem är upptagna för lång tid framöver. Kontakta oss istället så hjälper vi dig snabbt och effektivt.

En pålitlig tjänsteleverantör

Vi har ett flertal tillgängliga plattsättare bland vår personal som kan komma ut till dig med kort varsel. På så sätt kan du vara säker på att få jobbet gjort snabbt och med hög kvalitet.

Skulle det råka bli så att en person blir sjuk har vi fler anställda som kan ta över. Det kan sällan en mindre firma erbjuda, då det ofta endast är en eller två personer som bedriver verksamheten. Om det visar sig att du har behov av andra tjänster inom bygg kan vi säkert hjälpa dig med detta också.

På så sätt får du en enda kontaktpunkt, vilket gör jobbet enklare för dig och minskar din stress. Du behöver inte ringa runt till olika hantverkare och leverantörer för att få tag i material och den arbetskraft du behöver. Vi tar helt över entreprenaden och ser till att du får det jobb utfört som du vill ha hjälp med.

Vi har som vision att skapa framgångar för både individer och organisationer och strävar efter att vara en naturlig partner som ser till att du kan bedriva din verksamhet som vanligt och avlasta med det jobb du önskar få utfört.

Hör av dig till oss så pratar vi igenom vad vi kan göra för just dig.

Plattsättning måste göras noggrant - anlita ett proffs för bästa resultat!