Plattsättning och mycket mer

Att hitta en behörig plattsättare som verkligen kan sitt yrke är otroligt viktigt för att få ett hållbart resultat, vare sig det handlar om renovering av badrum eller tvättstuga, om hallen ska få klinkergolv eller trappuppgången mosaik på väggarna.

Särskilt när det handlar om våtrumsutrymmen får man inte tumma på kvaliteten då man annars senare kan få besvär med läckor och fuktskador. Att göra jobbet rätt från början gör att du får ett utrymme som håller i åratal och som du slipper bekymmer med. 

Välj en erfaren plattsättare i Stockholm

En bra plattsättare ser inte bara till att jobbet håller utan gör det även riktigt snyggt. Skarvar hamnar på rätt ställen, ytan blir slät och varje platta sitter rakt. Just de bitarna är det som kräver övning och ett gott handlag, vilket en hemmafixare sällan får till ordentligt.

Hur hittar man då rätt plattsättare för att få jobbet gjort? Att ringa runt till diverse småfirmor är tidsödande då många av dem är upptagna för lång tid framöver. Kontakta oss istället så hjälper vi dig snabbt och effektivt.

nykaklat badrum i stockholm

En pålitlig tjänsteleverantör

Vi har plattsättare bland vår personal som kan komma ut till dig med kort varsel. På så sätt kan du vara säker på att få jobbet gjort snabbt och med hög kvalitet.

Hos oss får du en enda kontaktpunkt, vilket gör jobbet enklare för dig och minskar din stress. Du behöver inte ringa runt till olika hantverkare och leverantörer för att få tag i material och den arbetskraft du behöver. Vi tar helt över entreprenaden och ser till att du får det jobb utfört som du vill ha hjälp med.

Riktigt hög kvalitet är det som du kan förvänta dig när du anlitar oss. Vi har sett alldeles för många fuskbyggen av hantverkare som inte har kunnat sin sak. Väljer du oss så blir allt rätt gjort från början. Vi delar gärna med oss av referenser från tidigare arbeten om du vill se vad vi har gjort åt andra kunder.

Hör av dig till oss så pratar vi igenom vad vi kan göra för just dig.

Plattsättning måste göras noggrant - anlita ett proffs för bästa resultat!