Plattsättare Stockholm

VI KAN PLATTSÄTTNING

Om oss

Vi är ett Stockholmsbaserat byggföretag som erbjuder ett brett spektrum av högkvalitativa byggtjänster.  

Vi arbetar med renovering, nybyggnation samt planering och ett flertal andra bygg- och renoveringstjänster. Plattsättning är ett av våra många kunskapsområden. Vi genomför hela bygg- och renoveringsprojekt som totalentreprenad, hela vägen fram till nyckelfärdigt. Vi arbetar med alla typer av hus och fastigheter: bostadshus, kommersiella byggnader, renoveringsprojekt med mera. Vi erbjuder helhetslösningar som vi skräddarsyr just för dig. Varje medarbetare och arbetsgrupp har särskilt ansvar för det egna arbetet, vilket har en mycket positiv effekt på kvaliteten.

Kvalitet, hållbarhet och långsiktiga lösningar

Ledorden för vår verksamhet är hög kvalitet, långsiktig hållbarhet och hållbara lösningar. Vi lämnar alltid garanti för att våra kunder ska känna sig nöjda med utfört arbete.

Vi tar gärna rollen som ett bollplank för våra uppdragsgivare, vilket ger oss nöjda kunder och arbeten utförda med högsta kvalitet. Vi arbetar med kunniga yrkesmän.

Vi har många goda och långvariga leverantörskontakter, vilket gör att vi kan hålla ned materialkostnaderna. Vi arbetar med beprövade tekniker och följer självklart svenska regelverk när det gäller konstruktion och anläggning.

Vi har behörighet utfärdad av Byggkeramikrådet, vilket garanterar kvalitativa tätskiktsarbeten i våtrum samt givetvis de behörigheter som krävs för andra typer av tjänster, till exempel certifikat för elarbeten med mera.

Som extra trygghet för dig som kund och för våra anställda har vi en rejäl ansvarsförsäkring hos If försäkringar.

Plattsättning måste göras noggrant - anlita ett proffs för bästa resultat!